Contacteaza-ne: +4 0356 415 863

În 17 septembrie s-a sărbătorit o nouă ediție a întrunirii anuale Felix Ramiro, unde au participat angajații brandului, Miguel Angel și Felix Ramiro.

Ca în fiecare an, întâlnirea a avut loc la Hotel Beatriz de Toledo, locația ideală pentru sărbătorirea evenimentului marii familii Felix Ramiro.

În timpul convenției s-a sărbătorit aniversarea firmei de 30 de ani, care va avea loc în perioada următoare și s-au prezentat noile linii vestimentare pentru colecțiile viitoare de costume de ceremonie 2018. Colecția de costume va fi prezentată în cadrul târgului de nuntă “1001 Bodas de IFEMA y sastreria primavera/verano 2018” care va avea loc anul următor.

De asemenea, s-a făcut o retrospectivă a istoriei Felix Ramiro și a evoluției firmei de-a lungul timpului și a celor 30 de ani de experiență în urma cărora premiile acordate și evenimentele petrecute nu au făcut decât să scoată în evidență calitatea și recunoașterea mărcii Felix Ramiro ca o marcă de top și apreciată în lume.

Ne bucurăm că facem parte din marea familie Felix Ramiro și că avem oportunitatea și plăcerea de a vă aduce mereu cele mai noi colecții de costume pentru ceremonie, costume business și haine casual confecționate din materiale de cea mai bună calitate și un serviciu complet made-to-measure în magazinul nostru din Calea Aradului nr. 18 Timișoara.