Contacteaza-ne: +4 0356 415 863

O afacere sigură

 

Felix Ramiro este un brand în plină ascensiune iar sistemul de francizare este unul din cei mai buni aliați ai săi. O oportunitate de a investi în stil și design, o ofertă de afacere testată timp de peste douăzeci de ani și susținută de continua satisfacție a clienților mulțumiți.

 

Cu o imagine de succes în moda masculină, Felix Ramiro propune cu această ofertă de afacere împărtășirea pasiunii pentru eleganță, vocația pentru serviciile de calitate oferite clienților și viziunea unei afaceri de familie de succes.

Îți livrăm toate colecțiile de haine Felix Ramiro, inclusiv toate aparițiile ce vor urma, pentru a-ți dezvolta eficient franciza și pentru a le oferi clienților tăi o mai bună idee despre ce ar dori să achiziționeze.

Vom amenaja sectorul dedicat pentru franciză din propriul tău spațiu comercial pentru a asigura clienților un aspect vizual plăcut și atrăgător ce le va stârni curiozitatea.

Îți oferim toate cunoștințele necesare pentru a organiza și a conduce o franciză eficient și pentru a putea trece cu ușurință peste problemele de management ce pot apărea.

Persoanele pe care le căutăm trebuie să indeplinească câteva calităţi cheie:

  • Integritate personală
  • Abilităţi de comunicare şi de management al oamenilor
  • Perspicacitate financiară
  • Calităţi de lider
  • Ambasador al brandului Felix Ramiro

Dacă dispui de aceste atribute și dorești să începem o colaborare, ne poți contacta la numărul de telefon 0724 027 162.