Contacteaza-ne: +4 0356 415 863

Felix Ramiro și noua colaborare cu ACS Politehnica Timișoara

Pentru că susținem sportul românesc de performanță, cu mare plăcere și onoare vă prezentăm noii noștri colaboratori: echipa de prima ligă ACS Politehnica Timișoara.

Suntem mândri de această realizare, considerăm că promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos de către adulți și copii deopotrivă este un element esențial pentru sănătate și pentru o dezvoltare armonioasă.

Marți, în data de 12 decembrie, am avut plăcerea de a-i avea alături de noi pe cei de la echipa fanion a Banatului, Poli Timișoara, un brand de renume din fotbalul românesc. Au fost prezenți atât conducerea tehnică cât și o parte din jucători, iar jucătorul Cosmin Barnoi ne-a oferit sprijinul lui pentru a propune ținuta perfectă pentru revelion clienților Felix Ramiro, dar bineînțeles și celorlați oameni care doresc să obțină o ținută impecabilă în noaptea dintre ani și să poarte un costum de calitate.

De asemenea, dorim să mulțumim și colaboratorilor de la Riviere Brasserie și Rayna Decor pentru că au fost alături de noi.

Felix Ramiro susține sportul românesc și un stil de viață sănătos.