Contacteaza-ne: +4 0356 415 863

Felix Ramiro este un brand emblematic pentru stilul vestimentar masculin din Spania, pe care ai ocazia să îl descoperi chiar aici, în Timișoara. De peste două decenii, vestimentațiile Felix Ramiro sunt exponentul clasei și eleganței care compun gentleman-ul modern, oferind în același timp versatilitatea cerută de prezentul în care trăim.

Felix Ramiro dă bine alături de bărbatul hotărât și dinamic, galant și manierat, distins și elegant. Pe acest om îl însoțim, cu încredere, în fiecare moment important al vieții lui. Indiferent că este vorba de o decisivă întâlnire de afaceri, de o cină relaxată sau de un eveniment de gală, vestimentațiile Felix Ramiro, completate perfect de pantofii și accesoriile FR, sunt răspunsul ideal în orice atmosferă: business, casual, ceremonie.

La Felix Ramiro beneficiezi de cea mai bună alegere, fie made-to-measure sau ready-to-wear. Mai ales pentru că ai la dispoziție propriul consilier de imagine, chiar în magazin. Iar pentru ca potrivirea să fie perfectă, vestimentațiile Felix Ramiro made-to-measure sunt executate minuțios, în Spania, sub atenta supraveghere a designerului nostru și adaptate fidel tipologiei tale corporale. Ai încredere, inspiri încredere!… prin vestimentațiile și accesoriile Felix Ramiro